ANAOKULU ÇOCUKLARI'NDAN BOYLARINI AŞAN PERFORMANS

KÜLTÜR (EHA) - ehaber.tv.tr | 06.05.2024 - 21:19, Güncelleme: 08.05.2024 - 18:17
 

ANAOKULU ÇOCUKLARI'NDAN BOYLARINI AŞAN PERFORMANS

ehaber/ Murat Hanoğlu
ehaber Ajansın sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Sema ÖRS'ün mutlu günü... Aziziye Kar Çiçeği Anaokulu, ertelenen 23 Nisan çocuk programını İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirdi.  Bu özel etkinlik,okul öğretmenleri tarafından düzenlendi.. Halk oyunlarından oluşan gösteriyi izleyenler arasında Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Nurullah Yavilioğlu ve okulun öğrencilerinden Mustafa Muaz'ın anneannesi Genel yayın yöneticimiz Sema Örs'de vardı.. Salonu hınca hınç dolduran veliler sık sık alkışlayarak sahnede gösteri yapan küçük çocuklara destek oldular, motive ettiler.. Kar Çiçeği Anaokulu öğrencileri, küçücük yaşlarına rağmen folklör oyunlarında sergiledikleri performansla Bar hocaları Ferhan ÖNAL'ı gururlandırdılar.. Programa dair duygularını dile getiren  sayın Örs: Bugün benim en mutlu günüm..5 yaşında ki Can parçam, sevgili torunum M.Muaz'ın bebeklikten çocukluğa geçişi ve topluma var oluşunu sergilediği gün..Bunun için şükrediyorum..Evlatlarımızın vatana ve millete faydalı olması, toplumun gelişimi ve refahı için son derece önemlidir. İyi bir eğitim alarak, değerlerimize sahip çıkarak, çalışkanlıkla ve dürüstlükle hareket ederek, her birey kendi alanında katkı sağlayabilir. Bu, hem bireysel başarı hem de toplumsal ilerleme için hayati bir rol oynar..Sosyal aktiviteler bütün okullarda daha da yoğunlaşmalı çünkü yazdırarak sadece ezberi öğretirsiniz fakat hayatı anlamaları için uygulama şarttır.. Kısaca; Etkinlikler, çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmelerine yardımcı olur. Hele böyle ekip halinde yapılan oyunlar çocuklar için eğlenceli ve motive edici deneyimler sunar. Bu, öğrenmeyi daha keyifli hale getirir ve çocukların daha istekli katılım göstermelerini sağlar..Bugün burada 4-5 yaşında çocukların kendi kültürümüzle tanışıp yoğrulmasına dair ilk adımlarını izledik..Hayran kaldım çocuklaımıza.. Özellikle, özveriyle, sabırla çocuklara verdiği emekten dolayı Bar eğitmenleri sayın Ferhan Önal'ı tebrik ediyorum  dedi..
ehaber/ Murat Hanoğlu

ehaber Ajansın sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Sema ÖRS'ün mutlu günü...

Aziziye Kar Çiçeği Anaokulu, ertelenen 23 Nisan çocuk programını İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirdi. 

Bu özel etkinlik,okul öğretmenleri tarafından düzenlendi.. Halk oyunlarından oluşan gösteriyi izleyenler arasında Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Nurullah Yavilioğlu ve okulun öğrencilerinden Mustafa Muaz'ın anneannesi Genel yayın yöneticimiz Sema Örs'de vardı..


Salonu hınca hınç dolduran veliler sık sık alkışlayarak sahnede gösteri yapan küçük çocuklara destek oldular, motive ettiler..

Kar Çiçeği Anaokulu öğrencileri, küçücük yaşlarına rağmen folklör oyunlarında sergiledikleri performansla Bar hocaları Ferhan ÖNAL'ı gururlandırdılar..

Programa dair duygularını dile getiren  sayın Örs:

Bugün benim en mutlu günüm..5 yaşında ki Can parçam, sevgili torunum M.Muaz'ın bebeklikten çocukluğa geçişi ve topluma var oluşunu sergilediği gün..Bunun için şükrediyorum..Evlatlarımızın vatana ve millete faydalı olması, toplumun gelişimi ve refahı için son derece önemlidir. İyi bir eğitim alarak, değerlerimize sahip çıkarak, çalışkanlıkla ve dürüstlükle hareket ederek, her birey kendi alanında katkı sağlayabilir. Bu, hem bireysel başarı hem de toplumsal ilerleme için hayati bir rol oynar..Sosyal aktiviteler bütün okullarda daha da yoğunlaşmalı çünkü yazdırarak sadece ezberi öğretirsiniz fakat hayatı anlamaları için uygulama şarttır..

Kısaca; Etkinlikler, çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmelerine yardımcı olur. Hele böyle ekip halinde yapılan oyunlar çocuklar için eğlenceli ve motive edici deneyimler sunar. Bu, öğrenmeyi daha keyifli hale getirir ve çocukların daha istekli katılım göstermelerini sağlar..Bugün burada 4-5 yaşında çocukların kendi kültürümüzle tanışıp yoğrulmasına dair ilk adımlarını izledik..Hayran kaldım çocuklaımıza..


Özellikle, özveriyle, sabırla çocuklara verdiği emekten dolayı Bar eğitmenleri sayın Ferhan Önal'ı tebrik ediyorum  dedi..

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.