Antalya’da 19 Mayıs futbol turnuvası

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2024 - 15:01, Güncelleme: 15.05.2024 - 14:31
 

Antalya’da 19 Mayıs futbol turnuvası

Antalya’da 19 Mayıs futbol turnuvası
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’na özel düzenlediği futbol turnuvasını başladı.Büyükşehir Belediyesi, Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un 105. yılında gençler için özel ve anlamlı etkinlikler gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Futbol Turnuvası düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi Halı Sahalarındaki turnuvanın başlama vuruşu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurettin Tonguç tarafından yapıldı.2005-2009 doğumlu gençlerin katılım sağladığı turnuvada toplam 2 grupta, 8 takım mücadele ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi Halı Sahalarında başlayan turnuvanın takımları 7’şer kişiden oluşuyor. Turnuvanın ilk günü, şampiyonluk amaçlayan gençlerin, kıran kırana heyecan dolu mücadelesine sahne oldu. Turnuva, 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak final müsabakasıyla birlikte tamamlanacak.
Antalya’da 19 Mayıs futbol turnuvası
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’na özel düzenlediği futbol turnuvasını başladı.
Büyükşehir Belediyesi, Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un 105. yılında gençler için özel ve anlamlı etkinlikler gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Futbol Turnuvası düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi Halı Sahalarındaki turnuvanın başlama vuruşu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurettin Tonguç tarafından yapıldı.
2005-2009 doğumlu gençlerin katılım sağladığı turnuvada toplam 2 grupta, 8 takım mücadele ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi Halı Sahalarında başlayan turnuvanın takımları 7’şer kişiden oluşuyor. Turnuvanın ilk günü, şampiyonluk amaçlayan gençlerin, kıran kırana heyecan dolu mücadelesine sahne oldu. Turnuva, 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak final müsabakasıyla birlikte tamamlanacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.