AŞKALE'DE BİR AVUÇ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPTI..

YEREL (EHA) - ehaber.tv.tr | 25.12.2023 - 20:10, Güncelleme: 26.12.2023 - 00:53
 

AŞKALE'DE BİR AVUÇ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPTI..

ehaber...
Aşkale bir zamanlar MHP'in kalesi değilmiydi? Aşkale'de bir grup vatan sever gençler bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen  asker kardeşleri için  Yıldıray Börü Şenkaynak, Alperen Öztürk ve arkadaşlarının katılımlarıyla yürütüş düzenlediler.Yürüyüş sırasında yoldan geçenlerin katılım yapmaması dikkatleri çekti..Kötü hava koşullarını bahane edenler, ŞEHİTLERİN tipide-boranda bizler için görevindeyken, nasıl pusuya düşürüldüklerini bir hatırlasınlar.. Neden bu tepkisizlik? Bize ne oldu? Ne ara bu kadar duyarsız olduk? Oldukça seviyeli bir şekilde bir avuç kahraman duyarlı gençlerle yapılan yürüyüş, herhangi bir siyasi parti veya Kurumla alakalı olmadan gerçekleştitildi. Yürüyüşün öncüleri Yıldıray Börü Şenkaynak ve Alperen  Öztürk duygularını şöyle ifade ettiler: " Biz bir arkadaşlarımızla vatanı korumanın,uğrunda şehit olmanın önemine binaen kimseden bir beklenti içinde değiliz. Protestomuzu  bağımsız yaptık, Şehit Acısı hepimizin acısıdır ve şehit kanı İle siyaset yapılmaz. Hepimiz şehit adayıyız, kimseden korkumuz yok.! Yeter ki bayrağımız gönderinde ebediyyen dalgalansın,ezanlarımız kıyamete kadar susmasın...  Yürüyüşümüz esnasında bize kolaylık tanıyan Aşkale Kaymakamlığımıza, İlçe Emniyet müdürlüğümüze, görevli polis memurlarımıza şükranlarımızı sunarız."
ehaber...

Aşkale bir zamanlar MHP'in kalesi değilmiydi?

Aşkale'de bir grup vatan sever gençler bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen  asker kardeşleri için  Yıldıray Börü Şenkaynak, Alperen Öztürk ve arkadaşlarının katılımlarıyla yürütüş düzenlediler.Yürüyüş sırasında yoldan geçenlerin katılım yapmaması dikkatleri çekti..Kötü hava koşullarını bahane edenler, ŞEHİTLERİN tipide-boranda bizler için görevindeyken, nasıl pusuya düşürüldüklerini bir hatırlasınlar..

Neden bu tepkisizlik? Bize ne oldu? Ne ara bu kadar duyarsız olduk?

Oldukça seviyeli bir şekilde bir avuç kahraman duyarlı gençlerle yapılan yürüyüş, herhangi bir siyasi parti veya Kurumla alakalı olmadan gerçekleştitildi.

Yürüyüşün öncüleri Yıldıray Börü Şenkaynak ve Alperen  Öztürk duygularını şöyle ifade ettiler:

" Biz bir arkadaşlarımızla vatanı korumanın,uğrunda şehit olmanın önemine binaen kimseden bir beklenti içinde değiliz. Protestomuzu  bağımsız yaptık, Şehit Acısı hepimizin acısıdır ve şehit kanı İle siyaset yapılmaz. Hepimiz şehit adayıyız, kimseden korkumuz yok.! Yeter ki bayrağımız gönderinde ebediyyen dalgalansın,ezanlarımız kıyamete kadar susmasın... 

Yürüyüşümüz esnasında bize kolaylık tanıyan Aşkale Kaymakamlığımıza, İlçe Emniyet müdürlüğümüze, görevli polis memurlarımıza şükranlarımızı sunarız."

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.