BALIKESİR TM. KOROSUNDAN BODRUM'DA MUHTEŞEM KONSER

KÜLTÜR (EHA) - ehaber.tv.tr | 29.04.2024 - 03:16, Güncelleme: 29.04.2024 - 03:16
 

BALIKESİR TM. KOROSUNDAN BODRUM'DA MUHTEŞEM KONSER

ehaber/Sema ÖRS
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum'da verdiği ''Bahar Şarkıları'' konser ile dinleyenleri mest etti.! Herodot Kültür merkezinde gerçekleşen konser, Bodrum'lu sanat severlerden tam not aldı. Balıkesir Musîki Derneği  korosunun kurucusu bestekâr Sıtkı SAHİL'inde katkılarıyla verilen konserde koro şefliğini Atik SAHİL, sunumları ise Prof.Dr. Oktay Keskin yaptı.. Balıkesir Musiki Derneği Başkanı Nilgül BULCA ve yönetiminin yanısıra, Balıkesir Musiki Derneği Onursal Başkanı Levent Tellioğlu'da emeği geçenler arasındaydı.. Konser programına katılan yoğun kalabalığın alkışları arasında, Koro ve Solo sanatçılar bahar şarkılarını seslendirdiler...
ehaber/Sema ÖRS

Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum'da verdiği ''Bahar Şarkıları'' konser ile dinleyenleri mest etti.!

Herodot Kültür merkezinde gerçekleşen konser, Bodrum'lu sanat severlerden tam not aldı.

Balıkesir Musîki Derneği  korosunun kurucusu bestekâr Sıtkı SAHİL'inde katkılarıyla verilen konserde koro şefliğini Atik SAHİL, sunumları ise Prof.Dr. Oktay Keskin yaptı..

Balıkesir Musiki Derneği Başkanı Nilgül BULCA ve yönetiminin yanısıra, Balıkesir Musiki Derneği Onursal Başkanı Levent Tellioğlu'da emeği geçenler arasındaydı..

Konser programına katılan yoğun kalabalığın alkışları arasında, Koro ve Solo sanatçılar bahar şarkılarını seslendirdiler...

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.