BAŞKAN AKPUNAR, SİYASETİN DEĞİL VERDİĞİ SÖZÜN, İŞİNİN PEŞİNDE

SiYASET (EHA) - ehaber.tv.tr | 04.05.2024 - 20:02, Güncelleme: 04.05.2024 - 20:10
 

BAŞKAN AKPUNAR, SİYASETİN DEĞİL VERDİĞİ SÖZÜN, İŞİNİN PEŞİNDE

ehaber/ Sema ÖRS
BAŞKAN EMRULLAH AKPUNAR, ŞUNA-BUNA DEĞMEDEN, SADECE İŞİNİ KONUŞTU.. 31 Mart seçimlerinden sonra  belediyede durum değerlendirmesi ve tespitler yaptıktan sonra ilk basın toplantısını Aziziye Termal Otelde gerçekleştirerek gazetecilerle bir araya geldi..  ''Yaklaşık 30 yıldır STK lar içindeyim..Bizde de en nefret ettiğim şey bu gibi kurumların kapalı toplum olması''   Basından, sesli düşünmekten uzak durmamalıyız..Baskısız tahtayı su götürür. Halktan duyduklarınızı siz dile getireceksiniz, biz de insanız, eğer hatamız varsa düzelteceğiz'' diye basına hitap eden Başkan Akpunar; ''Halk ile aramızda ciddi bir sektörsünüz.. Bizim yanlışlarımızın önüne, eleştirerek değil  önerilerinizle geçeceksiniz. Tabi biz de size doğru veriler sunacağız'' ifadelerinde bulundu.. Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, basın toplantısında yaptığı konuşmada, bir gazetecinin sorusu üzerine ''Başka bir partiye geçme ihtimalinin olmadığını belirterek, halka hizmet etmekten başka gayelerinin olmadığını'' söyledi. Ayrıca, belediyenin ve iştiraklerinin yaklaşık 508 milyon TL tutarında bir borcu olduğunu ifade ederek, bu borcun belediye üzerindeki yükünü azaltmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti.. Basından gelen sorulara rağmen, kendi sorumluluğunun bilincinde olarak, tecrübelerini konuşturan, siyasi deneyimiyle, bir idarecinin  olması gerektiği gibi iş ahlakı uslubu ile geçmiş belediyeye dair eleştiri dahi yapmama, kendi işine odaklanma gayretinden dolayı Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.. Başkanın konuşma videosu haber metnimizin altında..
ehaber/ Sema ÖRS

BAŞKAN EMRULLAH AKPUNAR, ŞUNA-BUNA DEĞMEDEN, SADECE İŞİNİ KONUŞTU..

31 Mart seçimlerinden sonra  belediyede durum değerlendirmesi ve tespitler yaptıktan sonra ilk basın toplantısını Aziziye Termal Otelde gerçekleştirerek gazetecilerle bir araya geldi..

 ''Yaklaşık 30 yıldır STK lar içindeyim..Bizde de en nefret ettiğim şey bu gibi kurumların kapalı toplum olması'' 

 Basından, sesli düşünmekten uzak durmamalıyız..Baskısız tahtayı su götürür. Halktan duyduklarınızı siz dile getireceksiniz, biz de insanız, eğer hatamız varsa düzelteceğiz'' diye basına hitap eden Başkan Akpunar; ''Halk ile aramızda ciddi bir sektörsünüz.. Bizim yanlışlarımızın önüne, eleştirerek değil  önerilerinizle geçeceksiniz. Tabi biz de size doğru veriler sunacağız'' ifadelerinde bulundu..

Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, basın toplantısında yaptığı konuşmada, bir gazetecinin sorusu üzerine ''Başka bir partiye geçme ihtimalinin olmadığını belirterek, halka hizmet etmekten başka gayelerinin olmadığını'' söyledi. Ayrıca, belediyenin ve iştiraklerinin yaklaşık 508 milyon TL tutarında bir borcu olduğunu ifade ederek, bu borcun belediye üzerindeki yükünü azaltmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti..

Basından gelen sorulara rağmen, kendi sorumluluğunun bilincinde olarak, tecrübelerini konuşturan, siyasi deneyimiyle, bir idarecinin  olması gerektiği gibi iş ahlakı uslubu ile geçmiş belediyeye dair eleştiri dahi yapmama, kendi işine odaklanma gayretinden dolayı Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz..

Başkanın konuşma videosu haber metnimizin altında..

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.