Başkan GÖKÇEK (LGBT)’ye hiçbir zaman yenik düşmeyeceğiz.

YEREL (EHA) - ehaber.tv.tr | 05.02.2024 - 12:30, Güncelleme: 05.02.2024 - 12:37
 

Başkan GÖKÇEK (LGBT)’ye hiçbir zaman yenik düşmeyeceğiz.

ehaber/Sema ÖRS
YESEVİ ALPERENLER EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ Erzurum İl Başkanı Cemil GÖKÇEK bir bildirim yayımladı... Son zamanlarda başta depremzedeler olmak üzre yurt içi ve yurt dışı insani yardımlarla gündeme gelen Yasevi Alperenler derneği, özellikle Aile ve gençlere ehemmiyet veren, maddi manevi desteklerini esirgemeyen bir kuruluş.. Yasevi Alperenler derneği Erzurum İl Başkanı Cemil Gökçek,  aile ve toplum ahlakına binaen bir bildirim yayımlayarak şu sözlere yer verdi:    Erzurum Yesevi Alperenler Derneği Kürşat MİCAN tarafından 2018 yılında Genel Merkezi İstanbul’da olan Derneğimizin kurulma sebebi Genel Başkanımız Kürşat MİCAN’nın örf, adetlere, aile yapısına ve de toplumsal bozulmalara neden olabilecek eylemlere karşı durmak için kurulmuştur. Aile toplumu örf ve geleneklerimi kaybetmeme gençlerin ve milletimizin bilinçli bir toplum olması için bu mücadelede teşkilatım ile ben her daim hizmete hazırız. (LGBT) toplumumuza, çocuklarımıza çevremize ve ailelerimize büyük bir tehlike ve oyun arz etmektedir. Topluma aykırı olan (LGBT) evimize kadar girmektedir. Çocuklarımızın okumuş olduğu dergi, anime kitapları ve çizgi filmler onları bilinçsiz bir toplum olarak etkilemektedir. İl Başkan Yardımcısı Yasin ELİŞ’le odaklama ve bilinçlendirme çözümleriyle gençlerimize, ailelerimize ve çocuklarımıza güzel toplum ve ahlaki yaşamı empoze eden etkinlikler sağlamaktayız.   (LGBT)’ye hiçbir zaman yenik düşmeyeceğiz.‘’ Ahlaki değerler’’ parolasıyla faaliyetlerimizin sürekliliğini koruyacağız. Türk-islam tarihi açısından son derece önemli olan Yunus EMRE’nin parolasını bize hatırlatan ‘’Yaratılanı severiz yaradandan ötürü’’ sözüyle ancak bu yaklaşımla örnek olunabileceğinin altını çiziyorum.    Hiç bir siyasi kuruluşa bağlı olmayan derneğimiz (STK) Sivil Toplum Kuruluşu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Yanımda bulunan Teşkilatıma ve Erzurum Sivil Toplum Kuruluşlarına Yesevi Alperenler Erzurum İl Başkanı olarak teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bu yolda canımız pahasınada olsa elimizden gelen maddi, manevi her türlü desteği Erzurum İl Başkanı ve Teşkilatı olarak yapacağıma söz veriyorum.
ehaber/Sema ÖRS

YESEVİ ALPERENLER EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ Erzurum İl Başkanı Cemil GÖKÇEK bir bildirim yayımladı...

Son zamanlarda başta depremzedeler olmak üzre yurt içi ve yurt dışı insani yardımlarla gündeme gelen Yasevi Alperenler derneği, özellikle Aile ve gençlere ehemmiyet veren, maddi manevi desteklerini esirgemeyen bir kuruluş..
Yasevi Alperenler derneği Erzurum İl Başkanı Cemil Gökçek,  aile ve toplum ahlakına binaen bir bildirim yayımlayarak şu sözlere yer verdi:   

Erzurum Yesevi Alperenler Derneği Kürşat MİCAN tarafından 2018 yılında Genel Merkezi İstanbul’da olan Derneğimizin kurulma sebebi Genel Başkanımız Kürşat MİCAN’nın örf, adetlere, aile yapısına ve de toplumsal bozulmalara neden olabilecek eylemlere karşı durmak için kurulmuştur.

Aile toplumu örf ve geleneklerimi kaybetmeme gençlerin ve milletimizin bilinçli bir toplum olması için bu mücadelede teşkilatım ile ben her daim hizmete hazırız. (LGBT) toplumumuza, çocuklarımıza çevremize ve ailelerimize büyük bir tehlike ve oyun arz etmektedir. Topluma aykırı olan (LGBT) evimize kadar girmektedir.

Çocuklarımızın okumuş olduğu dergi, anime kitapları ve çizgi filmler onları bilinçsiz bir toplum olarak etkilemektedir. İl Başkan Yardımcısı Yasin ELİŞ’le odaklama ve bilinçlendirme çözümleriyle gençlerimize, ailelerimize ve çocuklarımıza güzel toplum ve ahlaki yaşamı empoze eden etkinlikler sağlamaktayız.

 

(LGBT)’ye hiçbir zaman yenik düşmeyeceğiz.‘’ Ahlaki değerler’’ parolasıyla faaliyetlerimizin sürekliliğini koruyacağız.

Türk-islam tarihi açısından son derece önemli olan Yunus EMRE’nin parolasını bize hatırlatan ‘’Yaratılanı severiz yaradandan ötürü’’ sözüyle ancak bu yaklaşımla örnek olunabileceğinin altını çiziyorum. 
 

Hiç bir siyasi kuruluşa bağlı olmayan derneğimiz (STK) Sivil Toplum Kuruluşu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Yanımda bulunan Teşkilatıma ve Erzurum Sivil Toplum Kuruluşlarına Yesevi Alperenler Erzurum İl Başkanı olarak teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Bu yolda canımız pahasınada olsa elimizden gelen maddi, manevi her türlü desteği Erzurum İl Başkanı ve Teşkilatı olarak yapacağıma söz veriyorum.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.