Bir Türk Gazetecisine, FULYA ÖZTÜRK'e İsrail'de Tehdit..

YEREL (EHA) - ehaber.tv.tr | 20.10.2023 - 02:35, Güncelleme: 20.10.2023 - 02:47
 

Bir Türk Gazetecisine, FULYA ÖZTÜRK'e İsrail'de Tehdit..

ehaber/Sema Örs
Gazeteci Fulya Öztürk’e tehdit telefonu geldi. CNN Türk Özel Haberler Şefi Öztürk, İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip etmek için bulunduğu İsrail'de tehdit edildi. İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip eden CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman, telefonla tehdit edildi. Aldığı tehdidi sosyal medya hesabından duyuran Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam 'İsrail’de misin? Kendine dikkat et yine arayacağım' dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?"  
ehaber/Sema Örs

Gazeteci Fulya Öztürk’e tehdit telefonu geldi. CNN Türk Özel Haberler Şefi Öztürk, İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip etmek için bulunduğu İsrail'de tehdit edildi.

İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı takip eden CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman, telefonla tehdit edildi. Aldığı tehdidi sosyal medya hesabından duyuran Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam 'İsrail’de misin? Kendine dikkat et yine arayacağım' dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?"
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.