ERAYABAKAN, ''Anadolu Gazeteciler Platformu'' AGP Başkan Yardımcısı Oldu.

YEREL (EHA) - ehaber.tv.tr | 05.11.2023 - 14:32, Güncelleme: 05.11.2023 - 15:18
 

ERAYABAKAN, ''Anadolu Gazeteciler Platformu'' AGP Başkan Yardımcısı Oldu.

ehaber/Sema Örs
O da bir depremzede..6 Şubat depreminde maddi manevi zarara uğramasına rağmen zor şartlar altında, ailesiyle çadırda yaşarken bile azminden hiç ödün vermeden meslek aşkıyla gazeteciliğine devam eden, halk ile iç içe samimi ve cesur gazeteci Kazım Erayabakan, ödüllendirilecek bir şahsiyet.. Malatya’da sahada olan basın içerisinde yer alan başarılı ve sevilen bir sima olan Malatya’lı Gazeteci Kazım Erayabakan başarılarının meyvelerini almaya başladı. ''Malatya Gündem Ozel'' Gazetesi ve internet haber sitesi imtiyaz sahibi, olan Erayabakan’ın ataması Malatya’da sevinçle karşılandı. 29 Ekim’de ataması ''Anadolu Gazeteciler Platformu'' Genel Başkanı Habip Çadırcı tarafından Genel Başkan Yardımcılığına atana Kazım Erayabakan; “Malatya’da otuz senedirli basın camiasının içerisindeyim. Bu kutlu görevi başarı ile sürdüreceğime inanmaktayım. Beni bu göreve layık gören başda Genel Başkanımız Çadırcı bey’e ve Genel başkan vekili  Müslüm Aktürk’e ve  tüm yönetimine teşekkür ediyorum. Bu konuda Malatya’daki kıymetli basın emekçileri ile istişare ederek yola devam edecem. Kanayan yaramız BİK’in son internet yasası konusunda platformumuz gerekli çalışmaları yapacaktır. “ ifadelerini kullandı.
ehaber/Sema Örs

O da bir depremzede..6 Şubat depreminde maddi manevi zarara uğramasına rağmen zor şartlar altında, ailesiyle çadırda yaşarken bile azminden hiç ödün vermeden meslek aşkıyla gazeteciliğine devam eden, halk ile iç içe samimi ve cesur gazeteci Kazım Erayabakan, ödüllendirilecek bir şahsiyet..

Malatya’da sahada olan basın içerisinde yer alan başarılı ve sevilen bir sima olan Malatya’lı  Gazeteci Kazım Erayabakan başarılarının meyvelerini almaya başladı. '' Malatya Gündem Ozel'' Gazetesi ve internet haber sitesi imtiyaz sahibi, olan Erayabakan’ın ataması Malatya’da sevinçle karşılandı.

29 Ekim’de ataması ''Anadolu Gazeteciler Platformu'' Genel Başkanı Habip Çadırcı tarafından Genel Başkan Yardımcılığına atana Kazım Erayabakan;

“Malatya’da otuz senedirli basın camiasının içerisindeyim. Bu kutlu görevi başarı ile sürdüreceğime inanmaktayım. Beni bu göreve layık gören başda Genel Başkanımız Çadırcı bey’e ve Genel başkan vekili  Müslüm Aktürk’e ve  tüm yönetimine teşekkür ediyorum. Bu konuda Malatya’daki kıymetli basın emekçileri ile istişare ederek yola devam edecem. Kanayan yaramız BİK’in son internet yasası konusunda platformumuz gerekli çalışmaları yapacaktır. “ ifadelerini kullandı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.