Niğdeli sporcu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 02.04.2024 - 17:06
 

Niğdeli sporcu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

Niğdeli sporcu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
Niğdeli sporcu Emine Kılınç, Avrupa Boks Şampiyonası’nda Niğde’yi ve Türkiye’yi temsil edecek.Hırvatistan’ın Porec şehrinde gerçekleşecek Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda Niğdeli sporcu Emine Kılınç, 50 kg’da mücadele edecek. Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘’Hırvatistan’ın Porec şehrinde gerçekleşecek Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda Niğdeli sporcumuz Emine Kılınç, 50 kg’da ülkemizi ve ilimizi gururla temsil edecek. Sporcumuz ve Antrenörü Abdurrahman Özben’i kutluyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Niğdeli sporcu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
Niğdeli sporcu Emine Kılınç, Avrupa Boks Şampiyonası’nda Niğde’yi ve Türkiye’yi temsil edecek.
Hırvatistan’ın Porec şehrinde gerçekleşecek Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda Niğdeli sporcu Emine Kılınç, 50 kg’da mücadele edecek. Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘’Hırvatistan’ın Porec şehrinde gerçekleşecek Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda Niğdeli sporcumuz Emine Kılınç, 50 kg’da ülkemizi ve ilimizi gururla temsil edecek. Sporcumuz ve Antrenörü Abdurrahman Özben’i kutluyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.