Sivaslı sporcular Çorum’da derece yaptı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2024 - 12:31, Güncelleme: 11.06.2024 - 11:59
 

Sivaslı sporcular Çorum’da derece yaptı

Sivaslı sporcular Çorum’da derece yaptı
Çorum’da düzenlenen Karakucak Güreş Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Sivaslı sporcular derece yapmayı başardı.Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Karakucak Güreş Yıldızlar Türkiye Şampiyonası” Çorum’da düzenlendi. Çorum’un, Mecitözü ilçesinde gerçekleştirilen şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti.Şampiyonaya Sivas’ı temsilen katılan sporcular da büyük başarı elde etti. Sporcular, kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı. Sivaslı sporculardan Turan Yiğit Sarıkaya, Halil Gül, Mehmetcan Yasak ve Mustafa Eren Kama, Türkiye üçüncüsü oldular ve Sivas’a madalya ile döndüler.
Sivaslı sporcular Çorum’da derece yaptı
Çorum’da düzenlenen Karakucak Güreş Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Sivaslı sporcular derece yapmayı başardı.
Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Karakucak Güreş Yıldızlar Türkiye Şampiyonası” Çorum’da düzenlendi. Çorum’un, Mecitözü ilçesinde gerçekleştirilen şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti.
Şampiyonaya Sivas’ı temsilen katılan sporcular da büyük başarı elde etti. Sporcular, kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı. Sivaslı sporculardan Turan Yiğit Sarıkaya, Halil Gül, Mehmetcan Yasak ve Mustafa Eren Kama, Türkiye üçüncüsü oldular ve Sivas’a madalya ile döndüler.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.