Tercan’da yüzme kursu açıldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2024 - 10:30, Güncelleme: 11.07.2024 - 10:07
 

Tercan’da yüzme kursu açıldı

Tercan’da yüzme kursu açıldı
Erzincan’ın Tercan ilçesinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yüzme kursu açıldı.Ekim ayına kadar sürecek olan yüzme kursuna 6- 12 yaş arası çocuklar dahil edildi. Kursun pazartesi, salı, Çarşamba ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında açık olacağı bildirildi.
Tercan’da yüzme kursu açıldı
Erzincan’ın Tercan ilçesinde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yüzme kursu açıldı.
Ekim ayına kadar sürecek olan yüzme kursuna 6- 12 yaş arası çocuklar dahil edildi. Kursun pazartesi, salı, Çarşamba ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında açık olacağı bildirildi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.