UZUNDERE'DEKİ ABARTILAN HEYELAN HABERİ HAKKINDA VALİLİK DUYURU YAPTI.

YEREL (EHA) - ehaber.tv.tr | 26.02.2024 - 13:50, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:57
 

UZUNDERE'DEKİ ABARTILAN HEYELAN HABERİ HAKKINDA VALİLİK DUYURU YAPTI.

ehaber/Sema ÖRS
Uzundere'de bulunan sanayi bölgesinde sabaha karşı saat 05.00 civarında meydana gelen göçük, bölgedeki iş yerleri ve üst katlardaki evlerde yıkıma neden olduğu haberleri asılsız çıktı.. Erzurum Valiliğ haberle alakalı  ''Dağ eteğinden kopan kaya parçalarının Sanayi Sitesinde bulunan iki iş yerinin duvarına çarpması sonucu küçük çaplı maddi hasar oluştuğunu, olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadığına dair açıklama yaptı..İşte o, basın duyurusu.. Kamuoyuna Duyurulur: Bazı basın yayın organlarında, internet sitelerinde ve sosyal medya mecralarında yer alan, Uzundere İlçemizde heyelan olduğu, onlarca işyeri ve evin göçük altında kaldığı iddialarına ilişkin açıklama: 26 Şubat 2024 tarihinde saat 05.30 sıralarında, Uzundere İlçesine bağlı Çaybaşı Mahallesinin arka kısmında, dağ eteğinden kopan kaya parçalarının Sanayi Sitesinde bulunan iki iş yerinin duvarına çarpması sonucu küçük çaplı maddi hasar oluşmuş, olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmamıştır. Erzurum AFAD Müdürlüğüne bağlı ekibimiz bölgeye intikal etmiş olup, Valiliğimiz tarafından olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.  Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. Erzurum Valiliği
ehaber/Sema ÖRS

Uzundere'de bulunan sanayi bölgesinde sabaha karşı saat 05.00 civarında meydana gelen göçük, bölgedeki iş yerleri ve üst katlardaki evlerde yıkıma neden olduğu haberleri asılsız çıktı..

Erzurum Valiliğ haberle alakalı  ''Dağ eteğinden kopan kaya parçalarının Sanayi Sitesinde bulunan iki iş yerinin duvarına çarpması sonucu küçük çaplı maddi hasar oluştuğunu, olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadığına dair açıklama yaptı..İşte o, basın duyurusu..

Kamuoyuna Duyurulur:

Bazı basın yayın organlarında, internet sitelerinde ve sosyal medya mecralarında yer alan, Uzundere İlçemizde heyelan olduğu, onlarca işyeri ve evin göçük altında kaldığı iddialarına ilişkin açıklama:

26 Şubat 2024 tarihinde saat 05.30 sıralarında, Uzundere İlçesine bağlı Çaybaşı Mahallesinin arka kısmında, dağ eteğinden kopan kaya parçalarının Sanayi Sitesinde bulunan iki iş yerinin duvarına çarpması sonucu küçük çaplı maddi hasar oluşmuş, olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmamıştır. Erzurum AFAD Müdürlüğüne bağlı ekibimiz bölgeye intikal etmiş olup, Valiliğimiz tarafından olayla ilgili inceleme başlatılmıştır. 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Erzurum Valiliği

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.