Ahmet Eşref Yılmaz (B.B.P)
Köşe Yazarı
Ahmet Eşref Yılmaz (B.B.P)
 

Her Yer Erzurum Olmuş.!

Son 3 gündür Ülke Erzurum olmuş..! Karla soğukla mücadele ile karıştı herşey.! Bizim için rutin olan,Ülke için afet olmuş.. Biz iç kazağı giyiniriz..''Gociğimiz''kaliteli olmalı.. Bot ve çizmemiz de. Buzda arabamızın lastiği 3 sefer döner..Kar lastiği de şart tabii. Benzin sarfiyatımızda iki katıdır... Doğalgaz,kömür,odun giderimiz servet sayılır..Buzda düşüp başını çarpıp ölmek, ya da başınıza buz düşüp ölmeniz,doğal ölümdür Erzurum' da.. Yani; Çok yer için lüks olan,bizim için mecburiyettir.. Elzemdir. Geliri öğrenciye bağlı,yatırımdan uzak bu cefakar şehir insanı belki anlaşılır diye umut ettik, bu birkaç gün ülke gündemi yüzünden..Ancak,o da zor görünüyor. Bölgede Erzurum ve 6-7 il her kış afet dediğiniz hayatı yaşıyor..Bu bölgeye has pozitif ayrımcılık yapılması şart. Vergi,doğalgaz,yatırımlarda öncelik,kolaylık ve indirimler tanınmalı. Şehir insanının suskunluğu,kabulleniş değil BUĞZDUR.. Seçilmişlerimiz ve mesullerimiz,bu şehir için artık somut yatırım ve çalışmalar ortaya koymalı, hak aramalı ve doğal hava şartlarımız sebebiyle,doğal hakkımız olan ayrıcalıkları dile getirilmelidirler. Bize diyen yok ama,biz söyleyelim.. Geçmiş olsun Türkiye..   (BBP) Erzurum İl Başkanı
Ekleme Tarihi: 25 Ocak 2022 - Salı

Her Yer Erzurum Olmuş.!

Son 3 gündür Ülke Erzurum olmuş..!

Karla soğukla mücadele ile karıştı herşey.! Bizim için rutin olan,Ülke için afet olmuş..

Biz iç kazağı giyiniriz..''Gociğimiz''kaliteli olmalı.. Bot ve çizmemiz de.

Buzda arabamızın lastiği 3 sefer döner..Kar lastiği de şart tabii. Benzin sarfiyatımızda iki katıdır...

Doğalgaz,kömür,odun giderimiz servet sayılır..Buzda düşüp başını çarpıp ölmek, ya da başınıza buz düşüp ölmeniz,doğal ölümdür Erzurum' da..

Yani; Çok yer için lüks olan,bizim için mecburiyettir.. Elzemdir.

Geliri öğrenciye bağlı,yatırımdan uzak bu cefakar şehir insanı belki anlaşılır diye umut ettik, bu birkaç gün ülke gündemi yüzünden..Ancak,o da zor görünüyor.

Bölgede Erzurum ve 6-7 il her kış afet dediğiniz hayatı yaşıyor..Bu bölgeye has pozitif ayrımcılık yapılması şart.

Vergi,doğalgaz,yatırımlarda öncelik,kolaylık ve indirimler tanınmalı.

Şehir insanının suskunluğu,kabulleniş değil BUĞZDUR..

Seçilmişlerimiz ve mesullerimiz,bu şehir için artık somut yatırım ve çalışmalar ortaya koymalı, hak aramalı ve doğal hava şartlarımız sebebiyle,doğal hakkımız olan ayrıcalıkları dile getirilmelidirler.

Bize diyen yok ama,biz söyleyelim.. Geçmiş olsun Türkiye..
 

(BBP) Erzurum İl Başkanı

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.