Hasan Kansızoğlu( AKES-DER Genel Başkanı)
Köşe Yazarı
Hasan Kansızoğlu( AKES-DER Genel Başkanı)
 

AKES-DER İl,İlçe TEŞKİLATLANMAYA Devam Ediyor

Çıktığımız bu kutsal yolda; Din, dil, renk, mezhep, siyasi görüş ayırmaksızın, birleştirici ve ötekileştirmeden ümmet bilincini oluşturmak ve yaşatmak gayesi içerisindeyiz. Ülke esaslarına dayanan, bir kurum olmayı hedef ve ilke edindik, çalışmalarımız bu yönde meşrulaşacak ve istikamet bulacaktır. Halkın refah ve huzuru için Ülke ve Millet çıkarlarını ön planda tutarak, gerek ulusal gerek yerel olmak kaydıyla, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kubbe altındaki tüm Vatan evlatlarına ışık tutmak, ayrıca unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi, değerlerimizi bizden sonrakilere bırakarak, atalarımıza olan vefa borcumuzu ödemek yegâne amacımızdır. Bizim amacımız dünün İhlas ve samimiyetini, bugünün enerjisi, teknolojisi ve hızı ile birleştirip, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı, uzun vadeli kaliteli adımlar atmaktır.Buduygu düşencede olan kıymetli kardeşlerimize kapımız açıktir Birliğe ve dirliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Allah yâr ve yardımcımız olsun. Başkan/ Hasan Kansızoğlu  
Ekleme Tarihi: 22 Mayıs 2022 - Pazar

AKES-DER İl,İlçe TEŞKİLATLANMAYA Devam Ediyor

Çıktığımız bu kutsal yolda;

Din, dil, renk, mezhep, siyasi görüş ayırmaksızın, birleştirici ve ötekileştirmeden ümmet bilincini oluşturmak ve yaşatmak gayesi içerisindeyiz.

Ülke esaslarına dayanan, bir kurum olmayı hedef ve ilke edindik, çalışmalarımız bu yönde meşrulaşacak ve istikamet bulacaktır.

Halkın refah ve huzuru için Ülke ve Millet çıkarlarını ön planda tutarak, gerek ulusal gerek yerel olmak kaydıyla, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu kubbe altındaki tüm Vatan evlatlarına ışık tutmak, ayrıca unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi, değerlerimizi bizden sonrakilere bırakarak, atalarımıza olan vefa borcumuzu ödemek yegâne amacımızdır.

Bizim amacımız dünün İhlas ve samimiyetini, bugünün enerjisi, teknolojisi ve hızı ile birleştirip, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı, uzun vadeli kaliteli adımlar atmaktır.Buduygu düşencede olan kıymetli kardeşlerimize kapımız açıktir

Birliğe ve dirliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Allah yâr ve yardımcımız olsun.
Başkan/ Hasan Kansızoğlu

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.