Murat ÜNAL (Gezgin-Gazeteci)
Köşe Yazarı
Murat ÜNAL (Gezgin-Gazeteci)
 

'ELAZIĞ & ERZURUM' un ŞEHRÜL-EMİN'lerini TEBRİK EDİYORUM

EKMEĞİN İSYANI Hezimet geliyorum demişti..Ak Parti kazandığı on sekiz seçimin verdiği rahatlıkla burnundan kıl aldırmıyor, 31 Mart seçimlerini çantada keklik görüyordu. Beklenen oldu Ekmek isyan etti. Her şeyin farkında idim, Ak Partide geçen uzun yıllarım, Ak Partinin savunma sanayinde yaptığı atılımlar, son yıllardaki ulusalcı bağımsız politikaları, terör ve bölücü hareketlere karşı takındığı tavır ve elde ettiği başarılar dudaklarımı kilitlemiş, kalemimi susturmuştu. Gelen hezimeti görmeme rağmen dişlerimi sıkıyor susuyordum, konuşsam ne olacaktı ki, yazsam ne değişecekti ki, yankı odalarında karar veren yöneticilerin nesnel gerçeklikten kopmuş O burnu havada duruşlarını değiştirmem mümkün değildi. Her ne kadar hem sosyal medya hesaplarımda hem de gazete köşemde zaman zaman eleştiri yazılarım çıksa da kimsenin umursanamadığının da farkında idim. Ben ve benim gibiler her şeyin farkında idi ama Ak Partinin sırça köşke kurulmuş oturan mağrur tepe yöneticileri geliyorum diyen hezimetin farkında değildi. Yoksulluk ve çaresizliğin pençesinde inim inim inleyen milyonların feryadı o tuzu kuru yöneticilere göre kader idi. Sabır ve tevekkül çare olarak önerildi. Milyonlar için kader olan yoksulluk ve çaresizlik, bir başkasının hayatını cennete çeviriyor, faiz lobisi hazineyi talan ediyor, imtiyazlı şirketler servetlerine servet katıyor, kazandıkları her kuruş yurt dışına transfer ediliyor halk için, halkın desteği ile 18 seçim kazanan ‘’Halkın İktidarı, Milletin Temsilcisi’’ bu rezalete sessiz kalıyordu. Yürümezdi, devam edemezdi, beklenen oldu, ekmek isyan etti, yoksul hayatlar başkaldırdı. Her isyan bir kaos doğurur, bu sefer de öyle olacak. Ülke bir belirsizliğe sürüklendi, bu bilinmeyen geleceğin sorumlusu biz değiliz, sorumlular bellidir. Sorumlular halkın sırtında iktidar koltuğunu kapan, zamanla halktan kopan Ak Partinin tepe yöneticileridir. Umarız gerçekle yüzleşir, akıllarını başlarına alırlar, yarattıkları kaosu bitirme gayret ve kararlılığını gösterirler. Çöküşü daha detaylı anlatacağım yazılarım devam edecek, bu arada her türlü tuzak, belden aşağı vurmalar ve ihanetlere rağmen yaptığı temiz siyaset ve başarılı geçen beş yıllık dönem sonunda tekrar belediye başkanlığını kazanan yaşadığım kent Elazığ’ın Şehrülemini sayın Şahin Şerifoğulları Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca Yazılarımın çıktığı Erzurum ehaber gazetesinin yayınlandığı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mehmet Sekmen beyi de kutluyorum, demek ki kazanılıyormuş, demek ki düzgün siyaset millette karşılık buluyormuş, Allah sayınızı artırsın.
Ekleme Tarihi: 01 Nisan 2024 - Pazartesi

'ELAZIĞ & ERZURUM' un ŞEHRÜL-EMİN'lerini TEBRİK EDİYORUM

EKMEĞİN İSYANI

Hezimet geliyorum demişti..Ak Parti kazandığı on sekiz seçimin verdiği rahatlıkla burnundan kıl aldırmıyor, 31 Mart seçimlerini çantada keklik görüyordu. Beklenen oldu Ekmek isyan etti.

Her şeyin farkında idim, Ak Partide geçen uzun yıllarım, Ak Partinin savunma sanayinde yaptığı atılımlar, son yıllardaki ulusalcı bağımsız politikaları, terör ve bölücü hareketlere karşı takındığı tavır ve elde ettiği başarılar dudaklarımı kilitlemiş, kalemimi susturmuştu.

Gelen hezimeti görmeme rağmen dişlerimi sıkıyor susuyordum, konuşsam ne olacaktı ki, yazsam ne değişecekti ki, yankı odalarında karar veren yöneticilerin nesnel gerçeklikten kopmuş O burnu havada duruşlarını değiştirmem mümkün değildi.

Her ne kadar hem sosyal medya hesaplarımda hem de gazete köşemde zaman zaman eleştiri yazılarım çıksa da
kimsenin umursanamadığının da farkında idim. Ben ve benim gibiler her şeyin farkında idi ama Ak Partinin sırça köşke kurulmuş oturan mağrur tepe yöneticileri geliyorum diyen hezimetin farkında değildi. Yoksulluk ve çaresizliğin pençesinde inim inim inleyen milyonların feryadı o tuzu kuru yöneticilere göre kader idi. Sabır ve tevekkül çare olarak önerildi.

Milyonlar için kader olan yoksulluk ve çaresizlik, bir başkasının hayatını cennete çeviriyor, faiz lobisi hazineyi talan ediyor, imtiyazlı şirketler servetlerine servet katıyor, kazandıkları her kuruş yurt dışına transfer ediliyor halk için, halkın desteği ile 18 seçim kazanan ‘’Halkın İktidarı, Milletin Temsilcisi’’ bu rezalete sessiz kalıyordu.

Yürümezdi, devam edemezdi, beklenen oldu, ekmek isyan etti, yoksul hayatlar başkaldırdı. Her isyan bir kaos doğurur, bu sefer de öyle olacak. Ülke bir belirsizliğe sürüklendi, bu bilinmeyen geleceğin sorumlusu biz değiliz, sorumlular bellidir. Sorumlular halkın sırtında iktidar koltuğunu kapan, zamanla halktan kopan Ak Partinin tepe yöneticileridir. Umarız gerçekle yüzleşir, akıllarını başlarına alırlar, yarattıkları kaosu bitirme gayret ve kararlılığını gösterirler.

Çöküşü daha detaylı anlatacağım yazılarım devam edecek, bu arada her türlü tuzak, belden aşağı vurmalar ve ihanetlere rağmen yaptığı temiz siyaset ve başarılı geçen beş yıllık dönem sonunda tekrar belediye başkanlığını kazanan yaşadığım kent Elazığ’ın Şehrülemini sayın Şahin Şerifoğulları Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum.

Ayrıca Yazılarımın çıktığı Erzurum ehaber gazetesinin yayınlandığı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mehmet Sekmen beyi de kutluyorum, demek ki kazanılıyormuş, demek ki düzgün siyaset millette karşılık buluyormuş, Allah sayınızı artırsın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.