Murat ÜNAL (Gezgin-Gazeteci)
Köşe Yazarı
Murat ÜNAL (Gezgin-Gazeteci)
 

Şİİ-SİYON TİYATROSU

Şİİ-SİYON TİYATROSU Ortadoğu ihanetler, entrikalar, savaşlar coğrafyasıdır. Bu coğrafya tarih boyunca Allah’ın elçilerini katletmiş, işkenceden geçirmiş katil insanların coğrafyasıdır. Bu coğrafya da dostluklar riyakar, düşmanlıklar maskelidir. Bu coğrafya emperyalist talanı, Siyonist zulmü besleyen coğrafyadır.  Bu coğrafyada aykırı duran bir ülke var, Şii diktatörlük İran, Perslerin devamı İran, Mecusi torunlar İran. Bu Şii diktatörlük güya bölge halkının hamisidir. Bu Şii diktatörlük, güya İsrail’in can düşmanıdır. Can düşmanım dediği İsrail en zor anlarında bu Şii diktatörlüğe hayat suyu olmuştur. İran-Irak savaşında her türden silah bu diktatörlüğe İsrail den gelmiştir.Bu maskeli cihatçıları yakından tanımaya devam edelim. Bu Şii diktatörlük, Kasım Süleymani Siyonist ajanlar tarafından katledilirken, en şiddetli tepkiyi veren ülke olarak bilinir.. Böyle görülür, böyle kabul edilir ama bu doğru değildir.. Pek bilinmez veya dile getirilmez ama Kasım Süleymani, aslında İran devrim muhafızlarının hedefi idi. Bu suikast İran desteği olmadan yapılamazdı, yapılmadı da. İran bir gösteri ülkesidir. İran’ın can düşmanım dediği ABD ve İsrail’e karşı ciddi bir eylemi olmamıştır. Bu Şii diktatörlüğün en iyi yaptığı iş, düşmanım dediği ülkelere karşı sokak gösterileri düzenlemek, slogan atmak, bayrak yakmaktır. Bu basit ve danışıklı eylemlerle kendi halkının gazını alır, düşmanım dediği ülkelerin elini güçlendirir. Taraflar mutludur, örtülü düşmanlıklar, maskeli husumetler devam ederken bölge kan gölüne döner. Ülkeler parçalanır, soykırımların sonu gelmez, bölge varlıkları talan edilir, zulüm hız kesmeden devam eder.. ABD ve İsrail amacına ulaşır, İran bölgenin ‘’Anti Emperyalist-Anti Siyonist’’ lider ülkesi olarak varlığını devam ettirir. Azerbaycan-Ermenistan savaşında Ermenistan’a verdiği destek ile Türk düşmanlığını göstermiştir İran.. Yine PEJAK-PKK ya verdiği açık destek ile Türk düşmanlığını saklama gereği bile duymaz İran..  ABD nin bölgedeki vekalet savaşçıları İran himayesi ile varlıklarını devam ettirir. Bölgedeki örtülü ihanetin baş aktörüdür İran. Soyların ittifakı; bir tarafta ateşe tapan Mecusilerin torunları, diğer tarafta kıçından ses çıkaran demirden yapılmış öküze tapan Samirinin torunları, atalarının yolunu takip ediyor. İYİKİ VARSIN TÜRKİYEM Bu ihanet coğrafyasında binlerce yıllık devlet geleneği ile bir yıldız parlamaya devam ediyor, bu kirli oyunun farkında olarak, soykırımlara, ihanetlere mertçe karşı koyarak.
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2024 - Pazartesi

Şİİ-SİYON TİYATROSU

Şİİ-SİYON TİYATROSU

Ortadoğu ihanetler, entrikalar, savaşlar coğrafyasıdır. Bu coğrafya tarih boyunca Allah’ın elçilerini katletmiş, işkenceden geçirmiş katil insanların coğrafyasıdır. Bu coğrafya da dostluklar riyakar, düşmanlıklar maskelidir. Bu coğrafya emperyalist talanı, Siyonist zulmü besleyen coğrafyadır. 

Bu coğrafyada aykırı duran bir ülke var, Şii diktatörlük İran, Perslerin devamı İran, Mecusi torunlar İran. Bu Şii diktatörlük güya bölge halkının hamisidir.

Bu Şii diktatörlük, güya İsrail’in can düşmanıdır. Can düşmanım dediği İsrail en zor anlarında bu Şii diktatörlüğe hayat suyu olmuştur. İran-Irak savaşında her türden silah bu diktatörlüğe İsrail den gelmiştir.Bu maskeli cihatçıları yakından tanımaya devam edelim.

Bu Şii diktatörlük, Kasım Süleymani Siyonist ajanlar tarafından katledilirken, en şiddetli tepkiyi veren ülke olarak bilinir.. Böyle görülür, böyle kabul edilir ama bu doğru değildir.. Pek bilinmez veya dile getirilmez ama Kasım Süleymani, aslında İran devrim muhafızlarının hedefi idi. Bu suikast İran desteği olmadan yapılamazdı, yapılmadı da.
İran bir gösteri ülkesidir. İran’ın can düşmanım dediği ABD ve İsrail’e karşı ciddi bir eylemi olmamıştır. Bu Şii diktatörlüğün en iyi yaptığı iş, düşmanım dediği ülkelere karşı sokak 
gösterileri düzenlemek, slogan atmak, bayrak yakmaktır. Bu basit ve danışıklı eylemlerle kendi halkının gazını alır, düşmanım dediği ülkelerin elini güçlendirir. Taraflar mutludur, örtülü düşmanlıklar, maskeli husumetler devam ederken bölge kan gölüne döner. Ülkeler parçalanır, soykırımların sonu gelmez, bölge varlıkları talan edilir, zulüm hız kesmeden devam eder..

ABD ve İsrail amacına ulaşır, İran bölgenin ‘’Anti Emperyalist-Anti Siyonist’’ lider ülkesi olarak varlığını devam ettirir. Azerbaycan-Ermenistan savaşında Ermenistan’a verdiği destek ile Türk düşmanlığını göstermiştir İran.. Yine PEJAK-PKK ya verdiği açık destek ile Türk düşmanlığını saklama gereği bile duymaz İran.. 

ABD nin bölgedeki vekalet savaşçıları İran himayesi ile varlıklarını devam ettirir. Bölgedeki örtülü ihanetin baş aktörüdür İran. Soyların ittifakı; bir tarafta ateşe tapan Mecusilerin torunları, diğer tarafta kıçından ses çıkaran demirden yapılmış öküze tapan Samirinin torunları, atalarının yolunu takip ediyor.

İYİKİ VARSIN TÜRKİYEM

Bu ihanet coğrafyasında binlerce yıllık devlet geleneği ile bir yıldız parlamaya devam ediyor, bu kirli oyunun farkında olarak, soykırımlara, ihanetlere mertçe karşı koyarak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.