Selcen YARDIMCI
Köşe Yazarı
Selcen YARDIMCI
 

KOŞULSUZ kim SEVER?

KOŞULSUZ  kim SEVER? Bunu sorunca herkes tabi ki ebeveyn der.. Hayır aslında çocuklar koşulsuz sever en muhtaç en çaresiz en savunmasız haliyle başka şansı yoktur bir anne ve bir babası vardır,  kendini onlarla tamamlamak zorundadır..Bir yanlış bir sorun varsa kendinden bilir. Ebeveyn sevmiyorsa kendini sevilmeye layık bulmaz oysa ki, ebeveyn sevgisizdir ama bunu düşünmez.. Bir sorun varsa kendini suçlar, her ne olursa olsun  onları koşulsuz sevip olduğu gib kabul eder…     Çocuğunu terk eden, bırakan bakmayan, boşandıktan sonra ebeveynlik yapmak istemeyen ebeveynlere bakalım, birde çocuklara bakalım, asla bırakmak istemiyor çocuklar mecburlar ebeveynlerine.. Bakıma, sevgiye, dokunmaya anne baba arasında tercih bile yapmak zor onlar için.. Yaptıkları tercihte bile suçlu hissedebiliyorlar.. Kendilerinin parçası olarak görüyorlar.. Şimdi etrafınıza dikkatli bir şekilde bakın, koşulsuz seven ebeveyn mi? Yoksa çocuk mu ? Kesinlikle çocuk … Belli kalıplar var ki, zorlamak kırmak değiştirmek lazım.. Değişmek gelişmenin parçasıdır.. Değişmeyen toplum, gelişemez.. Çocuk masumdur, tertemiz insanlığın en saf hali.. Kimse onlar kadar koşulsuz sevemez.. Dünyada 1 anne 1 babaları var ve onlarla tamamlanacaklarına inanıyorlar.. Biz ebeveyn olarak aynı şekilde karşılık verelim.. Onlar kadar masum temiz saf ama en önemlisi koşulsuz sevelim.. Ne olursak olalım, ne olursa olsunlar sevelim  Çünkü sevgi iyileştirir….
Ekleme Tarihi: 19 Ekim 2023 - Perşembe

KOŞULSUZ kim SEVER?

KOŞULSUZ  kim SEVER?

Bunu sorunca herkes tabi ki ebeveyn der.. Hayır aslında çocuklar koşulsuz sever en muhtaç en çaresiz en savunmasız haliyle başka şansı yoktur bir anne ve bir babası vardır,  kendini onlarla tamamlamak zorundadır..Bir yanlış bir sorun varsa kendinden bilir. Ebeveyn sevmiyorsa kendini sevilmeye layık bulmaz oysa ki, ebeveyn sevgisizdir ama bunu düşünmez.. Bir sorun varsa kendini suçlar, her ne olursa olsun  onları koşulsuz sevip olduğu gib kabul eder…

    Çocuğunu terk eden, bırakan bakmayan, boşandıktan sonra ebeveynlik yapmak istemeyen ebeveynlere bakalım, birde çocuklara bakalım, asla bırakmak istemiyor çocuklar mecburlar ebeveynlerine.. Bakıma, sevgiye, dokunmaya anne baba arasında tercih bile yapmak zor onlar için.. Yaptıkları tercihte bile suçlu hissedebiliyorlar.. Kendilerinin parçası olarak görüyorlar..

Şimdi etrafınıza dikkatli bir şekilde bakın, koşulsuz seven ebeveyn mi? Yoksa çocuk mu ? Kesinlikle çocuk …

Belli kalıplar var ki, zorlamak kırmak değiştirmek lazım.. Değişmek gelişmenin parçasıdır.. Değişmeyen toplum, gelişemez.. Çocuk masumdur, tertemiz insanlığın en saf hali.. Kimse onlar kadar koşulsuz sevemez.. Dünyada 1 anne 1 babaları var ve onlarla tamamlanacaklarına inanıyorlar.. Biz ebeveyn olarak aynı şekilde karşılık verelim.. Onlar kadar masum temiz saf ama en önemlisi koşulsuz sevelim.. Ne olursak olalım, ne olursa olsunlar sevelim 

Çünkü sevgi iyileştirir….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.