Kenan AKÇAHANOĞLU(TYGD Genel Başkanı)
Köşe Yazarı
Kenan AKÇAHANOĞLU(TYGD Genel Başkanı)
 

AK PARTİ DE ADAY ADAYI BOLLUĞU.!

Değerli okurlar; 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala siyaset iyiden iyiye ısınmaya başladı..Ak Parti de her seçimde olduğu gibi yine belediye başkan aday adayı bolluğu yaşanıyor.. Ak Parti Ankara’nın 25 ilçesinde mevcut Belediye başkanlarıylamı seçime girecek, yoksa yeni adaylarmı görücüye çıkaracak.? Çok yakında hep birlikte göreceğiz. Ak Parti kulislerinde bazı isimler şimdiden konuşulmaya başladı bile. İyi Partinin kendi logosu altında seçimlere girmesi durumunda nasıl seçim süreci olacak bekleyelim görelim. Malumunuz: Gazetecilik mesleğimiz gereği, Ankara geneli bütün ilçe belediye başkanlarını çok yakından takip ettiğimizi öncelikle belirtmek isterim..Ankara’nın mevcut ilçe belediye başkanları bölgelerinde ilçesine ve vatandaşına yönelik hangi projeyi hayata geçirdiğini hangi hizmetleri yerine getirdiğini en yakın takipçisi olduğumuzu iddia edebilirim. Bu vesileyle, başkentin ilçelerinde İktidar, muhalefet fark etmeden yerel seçimlere mevcut belediye başkanlarıyla girilmesi durumunda, Kim kazanır? Kim kaybeder? Hangi ilçede balık sırtı seçim olur.? Bahse konu ilçelerde belediye başkanın yaptığı hizmetleri vatandaş yeterli görüyormu.? Yani kısaca ilçelerde anket sorularımızı vatandaşa sorduk. Vatandaş/seçmen cevapladı... Ve ortaya mevcut Belediye başkanları ile ilgili birinden ilginç sonuçlar çıkmaya başladı. Kendini kaf dağında gören ''Ben olmassam seçim kazanılmaz'' diyen kimi belediye başkanlarını şok edecek anket sonuçları ve  Ankara’nın ilçelerinde mevcut Belediye başkanları seçime girmesi durumunda, hangi ilçelerde seçim kazanılır-kaybedilir.? Bir sonraki yazımda yer alacak. Tüm ilçelerde anket çalışması bittiği zaman, anket sonuçlarını tüm şeffaflık ve gerçekliğiyle secmen ne diyor.? Ne istiyor.? Kamuoyu ile paylaşacağız. Üstelik hiç kimseye asla yağcılık, yalakalık ve kayırmacılık yapmayacağız. Kalın sağlıcakla Kenan Akçahanoğlu
Ekleme Tarihi: 20 Kasım 2023 - Pazartesi

AK PARTİ DE ADAY ADAYI BOLLUĞU.!

Değerli okurlar;

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala siyaset iyiden iyiye ısınmaya başladı..Ak Parti de her seçimde olduğu gibi yine belediye başkan aday adayı bolluğu yaşanıyor..

Ak Parti Ankara’nın 25 ilçesinde mevcut Belediye başkanlarıylamı seçime girecek, yoksa yeni adaylarmı görücüye çıkaracak.?
Çok yakında hep birlikte göreceğiz. 
Ak Parti kulislerinde bazı isimler şimdiden konuşulmaya başladı bile. İyi Partinin kendi logosu altında seçimlere girmesi durumunda nasıl seçim süreci olacak bekleyelim görelim.

Malumunuz:

Gazetecilik mesleğimiz gereği, Ankara geneli bütün ilçe belediye başkanlarını çok yakından takip ettiğimizi öncelikle belirtmek isterim..Ankara’nın mevcut ilçe belediye başkanları bölgelerinde ilçesine ve vatandaşına yönelik hangi projeyi hayata geçirdiğini hangi hizmetleri yerine getirdiğini en yakın takipçisi olduğumuzu iddia edebilirim.

Bu vesileyle, başkentin ilçelerinde İktidar, muhalefet fark etmeden yerel seçimlere mevcut belediye başkanlarıyla girilmesi durumunda,

Kim kazanır?
Kim kaybeder?
Hangi ilçede balık sırtı seçim olur.?

Bahse konu ilçelerde belediye başkanın yaptığı hizmetleri vatandaş yeterli görüyormu.? Yani kısaca ilçelerde anket sorularımızı vatandaşa sorduk.

Vatandaş/seçmen cevapladı...

Ve ortaya mevcut Belediye başkanları ile ilgili birinden ilginç sonuçlar çıkmaya başladı.
Kendini kaf dağında gören ''Ben olmassam seçim kazanılmaz'' diyen kimi belediye başkanlarını şok edecek anket sonuçları ve 
Ankara’nın ilçelerinde mevcut Belediye başkanları seçime girmesi durumunda, hangi ilçelerde seçim kazanılır-kaybedilir.? Bir sonraki yazımda yer alacak.

Tüm ilçelerde anket çalışması bittiği zaman, anket sonuçlarını tüm şeffaflık ve gerçekliğiyle secmen ne diyor.? Ne istiyor.? Kamuoyu ile paylaşacağız. Üstelik hiç kimseye asla yağcılık, yalakalık ve kayırmacılık yapmayacağız.

Kalın sağlıcakla

Kenan Akçahanoğlu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.